Exemple nume de firma

  • 25
    Dec

Exemple nume de firma

Entrez quelques mots liés à votre entreprise qui communiquent ce qu`elle fait, ce que sont les valeurs ou les mots que vous aimeriez inclure dans le nom et nous allons créer des milliers d`idées de nom de société et de vérifier la disponibilité du domaine instantanément. Le 14 janvier 2018, le magazine allemand Der Spiegel a rapporté sur son site Web que les propriétaires de C&A envisageaient de vendre l`entreprise à un investisseur chinois sans nom. Art. Ces options peuvent être utilisées plusieurs fois dans la même requête. Mijlocul de protecție a firmei și a emblemei este acțiunea în concurență neloială. Numele Comercial și emblema reprezintă forme de protecție garantate la nivel Internațional prin dispozițiile Convenției de la Paris privind Proprietatea industrială. Cela génère des suggestions de nom de société très pertinentes en remplaçant les mots entrés avec des mots similaires. DIN peste 100 de propuneri de nume, PE Lista scurtă au Rămas Zece, iar Alegerea s-a Bazat romaine PE voturile unei echipe de Manageri, Dar şi PE consultarea opiniilor unor specialişti în branding. Pour de meilleurs résultats, utilisez 2-3 mots. Astfel, poate fi opus la înregistrarea unei mărci nu numai o marcă anterioară Cât și “lisse ALT SEMN” Care întrunește condițiile de a fi utilizat în comerț, de a fi antérieur înregistrării față de Care se opune și de a da naștere unor drepturi exclusive (“dreptul de a interzice utilizarea “, unor mărci/Semne ulterioare așa cum se exprimĂ dispoziția comunitară).

Par exemple: pour les mots de dictionnaire comprenant 4 lettres que vous pouvez utiliser`? AM beneficiat de experienţa unuia dintre Asociaţii noștri care este expert în marketing şi branding “, spune Andrei Dunca, directeur tehnic la Trilulilu. Ce înseamnă de fapt “noms commerciaux” potrivit Convenției de la Paris? Vous pouvez également utiliser une virgule ou un espace pour taper rapidement. Cele mai importante dintre acestea erau să nu existe confuzie între numele ales şi cel al unui concurrent, Dar şi să poată fi înregistrat ca marcă internaţională. Et ils sont tous pris! Les données sont extraites des bases de données TVA nationales lorsqu`une recherche est effectuée à partir de l`outil VIES. Apoi, completati fiecare Coloana in parte. Pas 1: ne Bioforum PE e-mailul rezervare. Mélanger implique de générer des noms en fusionnant dans quelques suffixes communs et petits et quelques mots de dictionnaire. Du Japonia. Sugestiile noastre sunt date doar cu titlu de exemplu.

Vous pouvez consulter la page FAQ sur VIES pour plus d`informations. Fost premier RUS: “Umbra operaţiunii desfăşurate de NATO în Libia se poate. Chiar Dacă nu Sitiera explicații cu privire la sintagma în sine, găsim un paragraf Care atestă că, încă de la primele forme de Reglementare, Protecţia numelor comerciale (și a oricăror Altor identificări de Business, Dacă vreți, în afara mărcilor) a fost gândită ca o formă distinctă de protecție, independentă de protecția prin marcă. Apoi, AM Dorit ca numele să însemne efectiv ceva pentru Noi, Motiv pentru care ne-am uitat în nume de stèle, avioane, de bărci, de triburi de indieni, nume geografice Care să reprezinte destinaţii interesante de vacanţă. Pentru o perioadă am folosit numele Tokyo TeleTech, Dar am aflat că Sitiera o compagnie americana Care avea numele TeleTech înregistrat “, spune fondatorul corporaţiei Sony în memoriile sale. Pour obtenir des milliers de suggestions de nom de domaine et de société instantanément, il suffit de brancher le concept de base de votre entreprise dans le domaine ci-dessus.

Comments are closed.