Modele studiu de caz

  • 20
    Feb

Modele studiu de caz

Acest studiu de caz incluent un exemplu foarte simplu de piesă construită în sistem CAD, programul SolidWorks. Studiul atrage atenţia că, în cazul în Care numai desenul (Fig. 1) sau chiar şi PIESA reală se construieşte DIN segmenté ca în Fig. 1, la transformarea în desen şi modèle (Geometria) CAD, aceste segmenté de suprafaţă trebuie UNITE, mai mult sau mai puţin parfait. sotul nu a fost convins sa primeasca suport pentru reabilitare de la instalarea NTR-o locuinta Dupa plecarea DIN Centru. Monitorizarea starii de sanatate un cuplului Mama-CoPil. Contactarea PARINTILOR tatalui si tatalui pentru reabilitarea legaturilor familiale. 2. Favorizarea accesului la Drepturile LEGALE ALE cuplului Mama-Copil dupa plecarea DIN Centru. .

Invatatoarea un vorbit cu Profesorul de desen despre talentul lui PE aceasta Linie. La orele de desen, Profesorul Arata colegilor lucrarile lui Raul si le spune tuturor ca a facut un desen Bun din nou. Astfel Stima de sine incepe la Baiat sa Prinda contur si in FATA colegilor incredere. Cand s-a facut o excursie cu intreaga clasa, invatatoarea l-a luat si PE Raul tocmai ca sa se imprieteneasca cu noii colegi. La finale ITI mai fac niste recomandari, PE scurt… Mama a fost consiliata juridique si nsotita n fournir pentru obtinerea divortului si a gardiei Copilului si pentru partajul bunurilor la Scoala, o persoana resursa o reprezinta Diriginta, Care cunoaste bine situatia lui Raul. Diriginta a fost Mereu deschisa fata de Copil cu scopul de a-l ajuta sa avanseze la Scoala. LUCRARE PREZENTATA IN CADRUL CURSULUI DE PROTECTIA COPILULUI-preluarea cazului: date fiind informa # 11511q166l 5; iiLe colectate de la medicul curant, echipa de specialisti décident preluarea cazului pentru investigatii. DIN datele preluate DIN dosarul asistentului social de la Spitalul de copii Cluj, in urma discutiilor avute de acesta cu Diriginta baiatului rezulta faptul ca Raul are un comportament Deviant.

Acest comportament déviant este tradus prin limbaj vulgaire fata de colegi si profesori, de asemenea un comportament violent, impulsiv.

Comments are closed.