Modele de lumanari

  • 18
    Feb

Modele de lumanari

Lumanari cu aranjament in doua Culori, jumatate Alb, jumatate Rosu,… Lumanari Nunta cu exteriorul colorat si cu accesorii perlute lumanari cununie cu aranjament semisferic ce contine: 9 cale, 8 Orhidee… Lumanari Lungi cu aranjament latéral ce contine cu 3 feu Liliac Alb, 13… Lumanari cununie PE rotund, dintr-un mix de Flori vesele si colorate: frezii Albe, frezii galbene si… Lumanarile de Nunta pot fi personalizate in functie de ASA DVS. Echipa Noastra poate realiza orice Model de lumanari Nunta indiferent de compozitia sau forma acestora. O Alta intrebare pe care si-o Pun atat nasii cat si viitorii Miri este: lumanari cununie-ce modèle alegem? La fel ca si la buchete Subiectul este discutabil si trebuiesc luate in calcul mai multe aspecte. Mai intai, prezentand in Linii GENERALE, aveti de ales intre doua categorii de lumanari de cununie: scurte si groase sau Lungi si subtiri. Ce inseamna scurte si groase? Pai, PE Piata se gasesc lumananari scurte de 30, 35, 40 sau 50 cm cu diametrul (grosime) de Maxim 8 cm. Lumanarile Lungi si subtiri au lungimea cuprinsa intre 60 si 140 cm si grosimea de Maxim 6cm. In functie de producator acestea au PE Interior o Tija de lemn pentru a se Evita anumite neplaceri légat de ruperea sau indoirea acestora din cauza temperaturilor ridicate DIN timpul verii. Dans cele ce urmeaza va voi prezenta cateva dintre ele si unde este cazul voi prezenta si avantaje si dezavantaje.

2. lumanari de Nunta scurte (cilindrice) cu o lungime de 40 cm-Lumanarile de Nunta scurte sunt DIN ce in ce mai des folosite datorita dimensiunilor de transport reduse, Dar Si datorita elegantei obtinute prin folosirea Florilor intr-un mod compact, fara multe Frunze Décoratifs. Aceste lumanari de Nunta sunt Lucrate fie PE suporturi umede, fie direct PE lumanare, in functie de forma si compozitia aranjamentului floral. Dans CEEA CE priveste compozitia florala, aceste lumanari se remarca prin wvncc compacte Dar in acelasi timp incarcate cu Flori proaspete! Lumanari cu 7 Florea soarelui, miniroze, fleurs de cire, craspedia, épices… Lumanari cununie realizate dintr-un mix de Flori in tonuri de galben, portocaliu si Rosu: trandafiri,… Lumanari H35 ce contine Orhidee Phalaenopsis, miniroze, frezii, accesorii…. Lumanarile pentru cununie sunt Lucrate Exclusiv de catre floristii nostri DIN Flori proaspete, spécial comandate pentru tine! Recomandam comandarea lumanarilor de Nunta cu minim 14 zile in Avans, pentru a putea garanta disponibilitatea Florilor si a floristilor. Comanda poate fi facuta telefonic, sau en ligne dans magazinul nostru DIN SOS. Stefan cel Mare nr 56. Lumanari Nunta scurte, 40 cm, intr-o Combinatie floralbeaux Fresh, in tonuri de Alb si Verde, realizate DIN…

Lumanari pentru Nunta Lucrate cu Drag pentru clientii nostri si adunate in catalogul nostru en ligne cu MODELE UNICE. Lumanarile de Nunta prezentate sunt Lucrate Exclusiv in atelierul nostru, Mereu de catre aceeasi echipa. Ast… Lumanari Nunta cu irizatie de culoare si perlute. Irizatia de culoare este Dunga sau dungile colorate anonce intre straturile de Alb in procesul de realizare al lumanarii. Dungile vor fi expuse vederii prin modelare. Lumanarile de Nunta sunt inalte, nu scurte ca cele de Botez, avandu-se grija ca inaltia Lor sa fie direct porportionala cu statura mirilor. ELE reprezinta o stilizare a siluetei zvelte a celor Doi Miri, fiind Asociate cu romantismul si iubirea, dans compozitia Lor floralbeaux se Tine seama de rochié miresei, de buchetul de Mireasa si chiar cu buchetul de NASA, pentru a nu crea o Nota discordanta, ci pentru a aduce un plus de farmec cuplului de Miri. Lumanarile de cununie au inaltia standard de 120 cm si Tija in Interior INSA echipa Noastra va pune la dispozitie si o Gama Larga de lumanari de Nunta cilindrice cu inaltia de 40 cm.

lumanari scurte cu Orhidee Cymbidium, cale, hortensie, frezii si… 1. lumanari Lungi, de 120 cm si diametru de 4,8 cm-aceste lumanari de Nunta se folosesc cu precadere pentru MODELE ample, Cu asezare a Florilor rotund, glob sau curgator.

Comments are closed.